Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop)

Υαλουρονικό οξύ bio serum 30ml

X Loading Image...Συμπυκνωμένο σέρουμ Υαλουρονικό οξύ υψηλής συγκέντρωσης,
200 φορές περισσότερο από μια κλασσική κρέμα υαλουρονικού οξέως.
Ενα προϊόν που προκύπτει από τις πιο σύγχρονες έρευνες της φυτικής βιοτεχνολογίας και στοχεύει στην βαθιά και έντονη ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό της επιδερμίδας μας. Όμως η ποσότητα υαλουρονικού οξέως που παράγει το σώμα μας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Στην κοσμετολογία, είναι γνωστό για τις ενυδατικές ιδιότητές που προσφέρει και για την δράση που ασκεί στην καταπολέμηση των επιπτώσεων του χρόνου.Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται σε ενέσιμή μορφή για το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου
Γεμίζει και αναδομεί το δέρμα, προσφέροντας  ελαστικότητα και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα ενώ προστατεύει από την δημιουργία νέων ρυτίδων.
 Οδηγίες χρήσεως : Απλώνετε καθημερινά στο πρόσωπο, το μέτωπο και την περιοχή των ματιών. Όπως κάθε ορός(serum) εφαρμόζεται πριν από την ενυδατική κρέμα. Συνδυάζεται με όλες τις κρέμες της σειράς Rosalia.
100% συστατικά φυσικής προέλευσης
INCI : Aqua (water), Ribes nigrum (Black currant) flower water*, Alcohol*, Sodium hyaluronate, Natural Parfum.


*βιολογικό προϊόν
Paraben free, preservative free, no petrochemical compounds
No animal testing, no animal by-product
Δερματολογικά ελεγμένο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου