Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop)

Bedtime (με βαλεριάνα για ήρεμο ύπνο) 

Χαλαρώνοντας με μια απολαυστική κούπα τσαγιού Bedtime είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ηρεμείτε προς το βράδυ. Η Αγιουρβέδα υποστηρίζει ότι η απρόσκοπτη ανάπαυση είναι πολύ σημαντική για μια ισορροπημένη ζωή. Τα καταπραϋντικά βότανα που περιέχονται σε αυτή τη συνταγή, συμπεριλαμβανομένου και του χαμομηλιού, χρησιμοποιούνται παραδοσιακά και στην Αγιουρβέδα και στη Δυτική βοτανολογία για να ξεκουράζουν το σώμα και να ενισχύουν την ανάπαυση. Για ένα υπέροχο ρόφημα, ρίξτε νερό που μόλις έχει βράσει σε ένα φακελάκι. Αφήστε το για 4-6 λεπτά – ή περισσότερο για πιο έντονη γεύση. Στραγγίξτε καλά το φακελάκι ώστε όλα τα ενεργά συστατικά να απελευθερωθούν στο νερό. Απολαύστε αυτό το αρωματικό μείγμα ως ένα ήπιο τέλος στην ημέρα σας.
Συστατικά: μάραθο*, χαμομήλι*, μέντα*, κάρδαμο*, μελισσόχορτο*, λεμονόχορτο*, βαλεριάνα*, φασκόμηλο*, άνθος λεβάντας*, μοσχοκάρυδο*. 
Όπου *προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Καθ.Βάρος:15φακ.x2γρ. Προέλευση:Ολλανδία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου