Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop)

Black mandarine 

Το ρόφημα Black Mandarin είναι ένα γήινο, πικάντικο τσάι με εκλεπτυσμένη γεύση, με βότανα και μπαχαρικά που του χαρίζουν πλούσιο, μεστό άρωμα. Η ευωδιά μανταρινιού εξευγενίζει το μείγμα, μεταφέροντας τους μύθους της κουλτούρας του τσαγιού από τα βάθη της παραδοσιακής Ανατολής. Η μανταρινιά καλλιεργείται στην Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μεγαλώνει ως μικρό αειθαλλές δένδρο. Τα μανταρίνια είναι τα πιο πολύτιμα εσπεριδοειδή στην Κίνα. Η υπέροχη φρουτένια γεύση τους ανεβάζει την διάθεση και σας διατηρεί αναζωογονημένους. Τα αιθέρια έλαια του ώριμου μανταρινιού έχουν κατευναστική επίδραση και αγαπημένη καταπραϋντική μυρωδιά. 
Το στοιχείο του Black Mandarin είναι το ξύλο. Το στοιχείο του ξύλου φέρνει νέα ζωή. Το ξύλο είναι σαν την άνοιξη. Το ξύλο είναι η αρχή, η γέννηση, η ανάπτυξη. Οι πρώτες ακτίνες του ήλιου εμπνέουν με τις ενέργειες Yang τους σπόρους, τα φύτρα, τα φυτά που κατευθύνονται προς τον ουρανό. Εδώ το στοιχείο του ξύλου περιμένει ήρεμο στον τόπο του.
Για ένα υπέροχο ρόφημα, ρίξτε νερό που μόλις έχει βράσει σε ένα φακελάκι. Αφήστε το για 4-6 λεπτά – ή περισσότερο για πιο έντονη γεύση.
Συστατικά: τσάι μαύρο*, βύνη κριθαριού*, φασκόμηλο*, γλυκόρριζα*, κολλητσίδα*, κιχώριο ψημένο*, ρίγανη*, φυσικό άρωμα μανταρινιού, μάραθος*, πέταλα τριαντάφυλλου*, φύλλα σμέουρου*, ταραξάκο*, tulsi* (holy basil), κανέλα*, τζίντζερ*, κάρδαμο*, γαρύφαλο*, πιπέρι μαύρο*, ρόφημα κομπούχα σκόνη*. 
Όπου *προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Καθ.Βάρος:15φακ.x2γρ. Προέλευση:Ολλανδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου