Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop)

Breathe Deep (για καλύτερη αναπνοή)
Το Breathe Deep είναι ένα Αγιουρβεδικό μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών, το οποίο θεωρείται παραδοσιακά ότι υποστηρίζει την καλή αναπνοή. Η τεχνική Yogic διδάσκει ότι η αναπνοή φορτίζεται με Prana, μια λεπτή δύναμη ζωής.
Το Prana λαμβάνεται επίσης και από το νερό, την τροφή και τον ήλιο. Όμως, η πίεση της καθημερινής μας ζωής, η περιβαλλοντική μόλυνση και η ακατάλληλη διατροφή περιορίζουν τη λήψη Prana.
Η συνειδητή αναπνοή - ιδιαίτερα η βαθιά, χαλαρωτική αναπνοή – είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους να αυξηθεί η ενέργεια ή το Prana και να νιώσουμε περισσότερο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Το Breathe Deep είναι ένα παραδοσιακό Αγιουρβεδικό μείγμα από ευκάλυπτο, elecampane, βασιλικό, τζίντζερ, γλυκόρριζα καθώς και ένα πλήθος άλλων βοτάνων που πλαισιώνουν τη δράση τους.
Για ένα υπέροχο ρόφημα, ρίξτε νερό που μόλις έχει βράσει σε ένα φακελάκι. Αφήστε το για 4-6 λεπτά – ή περισσότερο για πιο έντονη γεύση. Στραγγίξτε καλά το φακελάκι ώστε όλα τα ενεργά συστατικά να απελευθερωθούν στο νερό. Μπορείτε να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι που υποστηρίζει τη διαδικασία έκπτυσης του οργανισμού. 
Συστατικά: ευκάλυπτος*, γλυκόρριζα*, τζίντζερ*, βασιλικός*, κάρδαμο*, κανέλα*, φλόμος*, αλφάλφα*, μάραθος*, θυμάρι*, elecampane*, εκχύλισμα βανίλιας (φυσικό άρωμα), γαρύφαλο*, πιπέρι μαύρο*, βανίλια ολόκληρη*.
Όπου *προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Καθ.Βάρος:15φακ.x2γρ. Προέλευση:Ολλανδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου