Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop)

Bright mood (για καλύτερη διάθεση) 

Το Bright mood είναι ένα απολαυστικό ρόφημα βοτάνων και μπαχαρικών, το οποίο σύμφωνα με την Αγιουρβέδα φτιάχνει τη διάθεση και εξισορροπεί τα ανεβοκατεβάσματα της καθημερινότητας μας.
Η συνταγή περιλαμβάνει βασιλικό και λυκίσκο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για να ισορροπούν αμφιταλαντευόμενη διάθεση και να διατηρούν την αρμονία στην καθημερινότητα μας. Άλλα βότανα όπως μάραθος, κανέλα και τριγωνέλλα συνδυάζονται σύμφωνα με την Αγιουρβεδική παράδοση για σταθεροποίηση συναισθημάτων και ηρεμία.
Για ένα υπέροχο ρόφημα, ρίξτε νερό που μόλις έχει βράσει σε ένα φακελάκι. Αφήστε το για 4-6 λεπτά – ή περισσότερο για πιο έντονη γεύση. Στραγγίξτε καλά το φακελάκι ώστε όλα τα ενεργά συστατικά να απελευθερωθούν στο νερό. Δωρίστε στον εαυτό σας μια κούπα Bright mood όταν θέλετε να ελαφρύνετε τη διάθεση σας και να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας.

Συστατικά: κανέλα*, τζίντζερ*, μάραθος*, γλυκάνισο*, γλυκόρριζα*, κάρδαμο*, λυκίσκος*, φλοιός πορτοκαλιού*, βασιλικός*, εκχύλισμα πορτοκαλιού* (φυσικό άρωμα), πιπέρι μαύρο*, άνθος λεβάντας*, τριγωνέλλα*, μυριόφυλλο*, γαρύφαλο*, εκχύλισμα κανέλας (φυσικό άρωμα).
Όπου *προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Καθ.Βάρος:15φακ.x2γρ. Προέλευση:Ολλανδία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου