Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop)

Calming (για χαλάρωση) 

Το ρόφημα Calming είναι μια Αγιουρβεδική συνταγή δοκιμασμένη στο χρόνο που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για ελάττωση άγχους και πίεσης και διατήρηση ζωτικότητας που χρειαζόμαστε στο σημερινό αγχωτικό κόσμο. Γνωστό για την ήπια γεύση του, το χαμομήλι χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικός παράγοντας εδώ και αιώνες και εκτιμάται ιδιαίτερα για τον τρόπο που συγκροτεί το μυαλό και δροσίζει το σώμα.
Η συνταγή επίσης περιλαμβάνει άνθος τίλιου, μάραθο, κάρδαμο και αλφάλφα καθώς και ένα πλήθος άλλων βοτάνων που πλαισιώνουν τη δράση τους. Για ένα υπέροχο ρόφημα, ρίξτε νερό που μόλις έχει βράσει σε ένα φακελάκι. Αφήστε το για 4-6 λεπτά – ή περισσότερο για πιο έντονη γεύση. Στραγγίξτε καλά το φακελάκι ώστε όλα τα ενεργά συστατικά να απελευθερωθούν στο νερό.
Το ρόφημα Calming σας βοηθά να παραμένετε ήρεμοι στη διάρκεια της ημέρας και μπορεί να καταναλωθεί και από παιδιά.
Συστατικά: άνθος τίλιου*, χαμομήλι*, μάραθος*, κάρδαμο*, βύνη κριθαριού*, ιβίσκος*, γλυκόρριζα*, αλφάλφα*, φύλλα σμέουρου*, φλοιός πορτοκαλιού*, καρπός αγριοτριανταφυλλιάς*, κανέλα*, τζίντζερ*, γαρύφαλο*, πιπέρι μαύρο*.
Όπου *προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Καθ.Βάρος:15φακ.x2γρ. Προέλευση:Ολλανδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου