Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop)

Choco (ρόφημα των Αζτέκων)
Εξωτικά μπαχαρικά από την Άπω Ανατολή αναμεμιγμένα με κόκκους κακάο της Νότιας Αμερικής χαρίζουν σε αυτό το ρόφημα το μοναδικό του άρωμα και την ιδιαίτερη γεύση του. Τα υπέροχα αρώματα τζίντζερ και κανέλας σμίγουν αρμονικά με αυτό του κακάο, ζεσταίνοντας σώμα και πνεύμα. Για να απολαύσετε την υπέροχη γεύση του YOGI TEA® Choco, ρίξτε νερό που μόλις έχει βράσει σε ένα φακελάκι. Αφήστε το για 7 λεπτά – ή περισσότερο για πιο έντονη γεύση. Πιείτε μια γουλιά πριν προσθέσετε γλυκαντικό ή γάλα τη αρεσκείας σας και αφήστε τη γεύση του να εμπνεύσουν τις σωστές αναλογίες. Το YOGI TEA® Choco είναι ένα υπέροχο ρόφημα που προκαλεί αισθήματα χαράς κάθε φορά που το γεύεστε.

Συστατικά: κόκκος κακάο*, γλυκόρριζα*, κανέλα*, χαρούπι*, βύνη κριθαριού*, κάρδαμο*, τζίντζερ*, γαρύφαλο*, εκχύλισμα κανέλας (φυσικό άρωμα), εκχύλισμα βανίλιας (φυσικό άρωμα), πιπέρι μαύρο*, λάδι τζίντζερ*, βανίλια ολόκληρη*
Όπου *προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Καθ.Βάρος:15φακ.x2γρ. Προέλευση:Ολλανδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου